Phyt’s biologische schoonheids behandelingen

Reina Vital maakt gebruik van Phyt’s. De 100% natuurlijke schoonheidsproducten van Phyt’s zijn gegarandeerd biologisch. En dat is vrij uniek.

In Nederland hoeft een product die de certificering biologisch heeft niet 100% natuurlijk te zijn. In ons land mag dan nog best 5 tot 10% chemische stoffen worden toegevoegd. Het laboratorium van PHYT’s garandeert dat de samenstelling van hun producten alleen maar 100 % natuurlijke bestanddelen bevat!

Tussenkopjes ornament

Phyt’s producten

Bevatten geen kleurstoffen
Geen conserveringsmiddelen
Geen parabeen
Geen fenoxyethanol
Geen PEG (polyethyleen glycolen)
Geen GGO’s (gemanipuleerde producten)
Zijn niet op dieren getest.

Juist door het gebruik van pure en zuivere producten zijn de resultaten van huidverbeteringen beduidend beter dan bij producten die wel chemische stoffen bevatten. Uw huid hoeft immers niet eerst zijn energie te steken in het afvoeren van afvalstoffen.
Parabenen bijvoorbeeld staan bekent om zijn afsluitende en verstikkende eigenschappen, waardoor uw huideigen stoffen zich niet kunnen verspreiden. Uitdroging wordt hierdoor bevorderd, waardoor u het idee krijgt constant te moeten blijven smeren. Het bekende effect van bijvoorbeeld de normale lipverzorgingsproducten.
Door het gebruik van de producten van Phyt’s wordt uw huid zuiverder, gladder, uw huidskleur wordt gezonder en de huid kan gemakkelijker zijn vochtbalans houden.

Einde tekst ornament

Deel dit op je social media

Facebookgoogle_plusFacebookgoogle_plus

reinigen, epileren, peeling, dieptereiniging, massage, masker en dagverzorging

60 min. € 49,-

reinigen, epileren, peeling, dieptereiniging, serum, massage, concentraat, masker, serum en dagverzorging

75 min. € 64,50

8 behandelingen van een uur

 

€ 339,50